Designer & Developer

Vanuit Alkmaar werk ik al enkele jaren fulltime als freelancer, na meer dan 10 jaar bij Media.Monks te hebben gewerkt. Daar ben ik begonnen als UX-designer en ben in de loop der jaren doorgegroeid naar functies als Senior Designer, Art Director en Lead Designer.

Bij Media.Monks heb ik gewerkt voor zowel nationale als internationale klanten, waaronder ASML, Google, Facebook, Singapore Zoo, Harman Explore, Moncler en Riot Games. Het werk dat ik bij Media.Monks heb verricht, is regelmatig bekroond met prijzen, waaronder de FWA Awards, Webbys, Cannes Cyber Lion, Awwwards en een ADCN Lamp.

Voor starters en bedrijven

Ik ben een ervaren en zelfstandige designer, mijn expertise ligt in het ontwikkelen van een in het oog springend logo en huisstijl voor je bedrijf of idee. Jouw ideeën en wensen kan ik doorvertalen naar ontwerpen die passen bij je bedrijf of aansluiten bij je doelgroep. Of het nu gaat om een folder, website of social media campagne ik bied een breed scala van ontwerp diensten.

Voor agencies and productie bedrijven

Als zelfstandige designer, met ruime ervaring bij grote productie bedrijven, sluit ik moeiteloos aan in het bestaande design team.

hello at elbertniezen dot nl

That's me

Design voor web, print, logo en huisstijlen.
Art-direction, illustratie en fotografie.
E-commerce, frontend development en online marketing.

That's me
That's me
That's me